Welkom! Ik ben Narisha Jarbandhan 22 jaar en samen met Robin zijn wij CultuurDingen gestart. Wij schrijven blogs over feestdagen, eten en subculturen.

Wie ben ik?

In het dagelijks leven ga ik naar school, werk en sporten. Ik studeer Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Zelf woon ik in Zwijndrecht samen met mijn ouders, zussen en twee honden. Ik werk als administratief medewerker bij een schoonmaakbedrijf opricht door mijn ouders. Wat sporten betreft ben ik vaak te vinden in de sportschool of thuis aan het kickboksen (een grote passie van mij). Ik ben echt een familiemens. Ben altijd te vinden met familie of heb veel (telefonisch) contact met ze.

Wat betekent cultuur voor mij?

Dit is een vraag die ik mezelf meerdere keren heb afgevraagd en steeds kom ik op hetzelfde antwoord. Cultuur is voor mij meer dan wat feestdagen, eten en gewoontes. Cultuur betekent voor mij mensen verbinden en gelijkenissen zoeken in de verschillende culturen. Hierdoor kunnen we van elkaar leren en elkaar beter begrijpen.

Mijn cultuur

Ik ben van Surinaamse-Hindoestaanse komaf en krijg veel mee over mij cultuur. Mijn geloof is erg belangrijk voor mij ik geloof namelijk in het hindoeïsme. Ik doe mee aan Hindoestaanse feestdagen zoals Divali. Waar ik het meest van hou binnen mijn cultuur is het eten, de feestdagen, tradities/ceremonies en nog veel meer.

Ik heb altijd meegekregen om iedereen te accepteren en respect te hebben voor andere hun mening en geloofsovertuigingen. Daarom hoop ik ook dat door onze blogs iedereen die dit leest ook zo kijkt naar verschillende culturen.

Bedankt voor het lezen en mochten er nog vragen zijn over mij of wil je meer eten kan je me altijd een bericht sturen via één van mijn sociale media kanalen.

Link naar mijn Instagram en Facebook:

https://www.instagram.com/narisha.kj/

https://www.facebook.com/narisha.jarbandhan/

Over ons Narisha Jarbandhan
Categorieën: Over ons

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
YouTube
Instagram